Generel info for seniormotionister

Generelt

I Horsens Badminton Klub (HBK) har vi flere hold der tilbyder badminton for spillere fra 17 år og opefter. Udgangspunktet er, at man ikke spiller med fast makker, men bliver af en træner sat sammen på tværs fra gang til gang.

Der skeles selvfølgelig til niveau, så de mest optimale kampe opnås.

Sæsonstart 2023/2024

Sæsonen for seniormotionsholdene 2023/2024, starter lidt forskelligt, men på holdoversigten kan du orientere dig om starttidspunkt og i hvilken hal der trænes.

Der trænes som udgangspunkt i ikke i skolernes ferier.

Kontingent

Der er et kontingent pr. hold man ønsker at deltage på, dog kan der opnås rabat ved flere tilmeldte hold.

 

Kontingentopkrævninger vil blive fremsendt den 1/9-23, til den e-mailadresse der er tilknyttet den pågældende spiller. Forfaldsdato er den 15/9-23.

Det er muligt at aktivere sit betalingskort til ”automatisk betaling”, hvilket betyder at du blot vil modtage en notifikation to dage før betalingsfrist.

 

Vær opmærksom på, at der udelukkende kan betales med Dankort.

Er dette ikke en mulighed, så send en mail til ansvarlig for Holdsport – se under punktet Holdsport.

Spillertøj

Det er muligt at tilkøbe spilletøj (shorts/skirts, trøjer og træningsdragter) til favorable priser gennem klubben.

Tøj – for korrekt størrelse – kan prøves hos Dorte i HBKs cafeteria - fra primo september


Bestillingen og betaling foretages via hjemmesiden www.hbkbadminton.dk under fanen ”Om HBK” -> ”Bestilling af klubtøj”.

Hold

Der findes flere forskellige seniormotionisthold i HBK og du kan se en samlet oversigt på www.hbkbadminton.dk under fanen ”Seniormotion”.

Ligeledes er der et link til hvert enkelt hold, hvor du bl.a. får en kort beskrivelse af holdet og du kan se hvem der er træner og hvilke spillere der er tilknyttet det specifikke hold.

 

Ved tilmelding til et hold i Horsens Badminton Klub accepterer du samtidigt, at der må tages fotos/film af dig/dit barn/dine børn for at vise klubbens aktiviteter. Billederne kan være af enkelt personer og hold (portrætbilleder). Billederne kan vises på klubbens hjemmeside, trykte og sociale medier som Facebook, YouTube mv. Ønsker du ikke at give samtykke til offentliggørelse af portrætbilleder eller ønsker du at tilbagekalde et samtykke, kan du sende oplysning herom med navn og hold til: [email protected]

Prøvetræning

Du kan deltage på 1-2 træninger gratis, for at se om badminton er noget for dig.

Det er muligt at låne ketsjere i klubben, så et par indendørs sko og en drikkedunk er nok.

Tag kontakt til Seniormotions ansvarlige, Anders Meyer ([email protected]) eller Jeppe Kjeldbjerg ([email protected]) der vil være behjælpelig med at finde det rette hold.

Facebook

Seniormotionisterne har en lukket Facebook gruppe (Seniormotion - Horsens Badminton Klub), hvor du med fordel kan melde dig til. Her er der mulighed for at slå resultater fra stævner osv. op.

Vær opmærksom på, at Facebook gruppen ikke er en dækkende informationskilde, da alle ikke er på Facebook.

Holdsport

Holdsport er den platform HBK benytter til at håndtere alle medlemmer, hjemmeside, kontingenter, hold mv. og al kommunikation foregår via Holdsport.

Holdsport har også en app til mobile enheder, hvor du kan følge med.

www.holdsport.dk har en god hjælpefunktion, hvor du kan søge om hjælp, tips og tricks.

Har du yderligere spørgsmål til Holdsport, er du velkommen til at tage kontakt til Holdsportsansvarlig Søren Kjemtrup, via mail ([email protected]).

Udmelding af HBK

Ønsker du at melde dig ud af klubben, skal du sende en mail til Seniormotions ansvarlige, Anders Meyer ([email protected]) eller Jeppe Kjeldbjerg ([email protected]).

.