Klubnyheder

Endnu en forlængelse af nedlukningen i Danmark

30. januar 2021, 14.26

Endnu en forlængelse af nedlukningen i Danmark

Desværre har regeringen på pressemødet den 28/1 endnu engang forlænget den delvise nedlukning af samfundet indtil den 28/2 på grund af risiko for Corona-smitte. Det betyder, at HBK også vil være lukket til og med 28. februar 2021.

Øv hvor er det træls. Vi savner alle vores fjerbold, motion, konkurrencer og ikke mindst det fantastiske fællesskab, som vi har i vores klub. Hvor bliver det dejligt, når vi atter kan ses på banerne igen. HBKs forskellige udvalg har siden nedlukningen forsøgt at tilpasse sig situationen og tilbudt alternativ (online) fysisk træning, så vi holder fast i træningen og fællesskabet. Det er en svær tid, men alle kæmper en flot kamp for at holde humøret oppe og kontakten til hinanden vedlige. Det skal medlemmerne have ros for, og det skal vi blive ved med. Så kommer vi endnu stærkere tilbage som klub!

Bestyrelsen følger naturligvis situationen tæt, og vi forsøger at søge økonomisk hjælp i de forskellige Corona støttepuljer. Men som alle andre lukkede butikker og foreninger kan vi lige nu ikke se ret langt ind i fremtiden. Men det er bestemt vores håb og mål, at vi kan komme til at spille badminton i foråret igen.

Vi håber, at alle medlemmer er sunde og raske. Husk på alle de gode stunder i HBK - dem skal der nok komme flere af.

På vegne af HBK's bestyrelse

Christian Jakobsen, formand

Klubnyheder