Klubnyheder

Opfølgning af Covid19 situationen for spiller under motionistafdelingen.

23.09.2020

Kæmpe ros til jer der har efterlevet og rettet jer efter vores anvisninger i forbindelse med Corona restaktionerne.

En lille påmindelse om, tidligere udsendte stadig gælder og skal overholdes. Som tidligere skrevet, det er meget vigtigt at spillerne bliver på sin egen bane og ikke kommer i berøring af banen ved siden af.

  • Du skal være omklædt hjemmefra og må tidligst gå ind i klubben 3 min. før din træningstid. Kommer du før må du vente udenfor eller i bilen.

  • Gå direkte i hallen til din bane - på ulige klokkeslæt skal du gå til venstre og på lige klokkeslæt holder du til højre.
  • Alt træning/spilletider forkortes til at være max. 50 minutter.

  • Du har således min. 5 minutter til rengøring omkring din bane efter HBK's retningslinjer og forlade hallen.

  • Du opfordres til at tage hjem for bad/omklædning.

  • Efter spil må kun 10 personer omklæde samtidigt i hvert omklædningsrum. Vent i Caféen hvis der er kø, men husk afstand.

  • Det er vigtigt, at du når at forlade hallen, inden de næste spillere ankommer, så I ikke kommer i kontakt.

  • Der skal der bæres mundbind fra du træder ind af hoveddøren i HBK. Mundbind tages først af, når du starter opvarmning/spil, og det skal tages på igen med det samme efter træning.

  • BK Café holder åbent efter gældende retningslinjer for restauranter. Følg de anviste regler fra Dorte. Du opfordres også til at støtte Caféen ved at købe take-away mad eller spise i cafeen under de regler der er gældende.

 

Bestyrelsen opfatter hver udlejningsbane som et separat hold, og derfor må I ikke blande spillere mellem banerne. Det er vigtigt, at spillere på hver bane holdes isoleret hver for sig.

Sammen med vores halinspektør (Dorte) og trænerne er der lavet konkrete rengøringsprocedurer for at minimere smitterisikoen i klubben. Men alle spillere skal hjælpe med at holde høj standard for rengøring, derfor er der opsat spande med sæbevand og 3 klude i hver side af hallen.

En motionist fra hver bane, bedes aftørrer bænken og net kanten efter spil, så HBK fortsat er et dejligt og sikkert sted at opholde sig.

Overholdes ovennævnte håber HBK ikke igen at skal lukke ned. Det er vores fælles ansvar!

 

Med venlig hilsen Motionistudvalget
Hans Madsen