Klubnyheder

Ny konstituering i bestyrelsen & nyansættelse i HBK

21.09.2020

Sæson 2020/2021 er nu i gang, og vi har i HBK fået en god begyndelse, om end det har været med noget større udfordringer end vanligt.

Klubbens kasserer gennem 17 år, Niels Stidsen, døde desværre efter kort tids sygdom i sommer, og hans store arbejdsindsats og engagement i HBK vil blive savnet. Æret være Niels Stidsens minde. Bestyrelsen har siden da arbejdet på at finde en ny løsning for kasserer-posten i klubben, og har du interesse for disse opgaver, så hører vi meget gerne fra dig.

Afledt at den nuværende situation har bestyrelsen valgt at supplere sig og konstituere sig på ny. Jeppe Kjeldbjerg indtræder i bestyrelsen med ansvar for ungdomsafdelingen (ungdomsformand), og Christian Jakobsen indtræder i den ledige post som formand i HBK. Den nye fordeling af poster sker med øjeblikkelig virkning, og herved får vi flere kræfter til at drive HBK godt videre i den nuværende situation. HBK's hjemmeside opdateres løbende med navne og billeder af klubbens medlemmer af bestyrelse og udvalg for igangværende sæson.

Nyansættelse i HBK Bestyrelsen i HBK har længe haft et ønske om at tilføre flere træner- og lederkræfter til klubben, så vi kan fortsætte vores positive udvikling. Det har været vanskeligt at finde den rigtige kandidat, og det er derfor en glæde at kunne informere, at Henrik Kallesø Hansen er ansat på deltidskontrakt fra den 1/10-2020 til ultimo maj 2021. Det bliver Henriks opgave at gå forrest for at udvikle vores klub og klubtilbud sammen med trænere og ledere. Henrik vil fra oktober være meget i hallen for at lære medlemmer, spillere og forældre bedre at kende samt give vores træningshold yderligere kvalitet og input. Derudover vil vi fokusere på at styrke vores Mintonhold og indslusning af nye spillere til klubben.

Henrik skriver om sin baggrund: "Jeg er 42 år, gift med Anne og sammen har vi to piger - Ida og Alma - på henholdsvis 8 og 4 år (som begge spiller badminton i HBK. Jeg startede min badmintonopvækst i HBK og havde 18-20 år gode år i klubben som både spiller og træner, inden jeg blev tilbudt at gøre brug af min erfaring i IFS (Ikast Forenede Sportsklubber). Ikast spillede på daværende tidspunkt i 3. division, men havde ambitioner om mere, og det lykkedes at rykke op i badmintonligaen i løbet af blot fire sæsoner. 

Jeg blev i Ikast - til trods for min baggrund som single-spiller blandt de bedste i DK - tildelt en rolle som mix- og herredoublespiller, og jeg var her den “gamle”, erfarne spiller, der sammen med træner-staben skulle bidrage med kompetencer, energi og gåpåmod over for de unge spillere. Jeg ser tilbage på en tid, hvor jeg havde fornøjelsen af at spille med flere spillere, der den dag i dag figurerer i bruttotruppen på Thomas-Cup holdet - ikke mindre end 3 stk. Alt i alt havde jeg ni spændende år som i Ikast, inden jeg valgte at gå på “badminton-pension”. 

Jeg har dog aldrig sluppet badmintonsporten, da jeg efterfølgende har haft trænergerninger for både unge og motionister samt individuelle talent-træningsforløb osv., og jeg bygger løbende på min træneruddannelse. Jeg har de sidste 20 år haft job inden for modebranchen, hvor jeg har solgt herretøj. Men nu har jeg fået mulighed for at afprøve noget andet i mit arbejdsliv, som jeg glæder mig til. Jeg trives i en udadvendt rolle med stor menneskelig kontakt, og det har altid været givende for mig at have med unge mennesker at gøre.

Derfor glæder jeg mig til at kunne fokusere 100% på badmintonopgaver og ikke mindst give noget af det tilbage, som jeg selv har fået igennem min tid i HBK med stort engagement fra både dygtige trænere, spillere, forældre, ledere m.fl."

Bestyrelsen håber, at alle medlemmer vil tage godt imod de nye initiativer, og at alle vil bakke op med frivillige indsatser i klubben, så vi både kan afvikle gode badmintonaktiviteter og passe godt på hinanden i denne Corona-tid. Tak fordi I vil være HBK-medlemmer og passer godt på vores klub.

På HBK's bestyrelses vegne Christian Jakobsen, Formand

Log på holdsport.dk her Prøv vores app, på android og iphone