Klubnyheder

Badminton med rabat efter nytår

18. december 2019, 15.54

HBK's ungdomstræning har sidste træningsdag inden jul fredag den 20/12-2019, og træningen starter op på normal vis igen mandag den 6/1-2020.

Vi har haft enkelte begynderhold og ung-seniorhold, som kun har været fastlagt indtil jul, men vi kan glæde deltagerne med, at alle disse hold fortsætter. Så er I blevet helt vildt bidt af legen med fjerbolde, så kan I fortsætte på samme hold. Via Holdsport sendes der en tilmeldingsmail ud til spillerne på berørte hold, og heri er et link, som I skal aktivere for at betale for det nye forårshold.

Hvis I har kammerater, som gerne vil gå til badminton i HBK, eller hvis I selv har lyst til at træne mere, så har HBK et godt tilbud. Efter nytår kan man tilmelde sig alle vores "fuldsæsonhold" til halv pris - det gælder både for kontingentsatsen og holdprisen. Tal eventuelt med cheftræner Peter Mikkelsen om jeres ønsker og tilmeld jer via HBK's hjemmeside. Ungdomsspillerne har virkelig givet den gas på træningsbanerne i efterårssæsonen, og det er fedt at se, hvor dygtige I er blevet. Det bliver spændende at følge jer i foråret.

/Ungdomsudvalget

Klubnyheder